Sosyalfest Yarışmasında Türkiye' de ilk 5 teyiz. Finaldeyiz

Sosyalfestte Finaldeyiz

06.03.2024 24

Türkiye'nin önemli bir sosyal bilim etkinliği olan Sosyalfest, 2-3 Mart tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Okulumuz öğrencileri İbrahim GÖÇMEN ve Mehmet SARAÇ, ahlaki temellerin geliştirilmesi amaçlı iyilik köyü projeleri ile Türkiye'nin milli sosyal bilimler vizyonuna önemli bir katkı sağlamıştır. İyilik Köyü projesiyle büyük bir başarı elde eden takım, 253 proje arasından seçilen ilk 5 proje arasına girmiş ve Aydın ilimizi ve Okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Bu başarı, okulumuzun sosyal bilimlerdeki potansiyelini ve kaliteli eğitimini ön plana çıkarmaktadır. Öğrencilerimiz diğer katılımcılarla rekabet ederek önemli bir deneyim kazanmış ve sosyal sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmişlerdir.

Adres:
MURSALLI MAH. ATATÜRK MURSALLI SK. OKUL SİTESİ MURSALLI SABAHAT OĞUZ ORTAOKULU BLOK NO 8 GERMENCİK / AYDIN